close

Când spun mamă…

Mama cel mai frumos cuvânt. Când spun mamă toate universurile se deschid în fața ei. Fiecare suflet are o mamă ce o poartă pe un piedestal în inima sa.

A mea mamă este eroina mea. Ei îi închin totul. Lumea mea este cea visată de mine și o datorez ei. Ea m-a îndrumat pas cu pas prin lumea asta mare în care eu sunt doar un simplu călător.

Când spun mamă, mă iau fiorii de bucurie. Inima mea bate puternic și ochii mi se umplu de lacrimi și de dor. De dor mă iau toate stările. Numai copil să fii și să vrei să îți vezi mama și ia-o de unde nu e. Doar tehnologia ne mai apropie și un avion la câteva ore distanță. Viața ne desparte fizic și spiritual suntem împreună pe această cale divină. Sunt binecuvântată atât timp cât pot spune acest cuvânt magic care are o semnificație profundă. Când ți-ai salutat ultima dată mama, suflet frumos?

Când spun mamă, inima mea vorbește limba sufletului meu…care nu cunoaște distanța, timpul sau alte bariere umane. Este o limbă universală ce orice mamă o cunoaște. O mamă este ingerul protector al copiilor săi. Niciodată nu ești singur, suflet frumos. Mintea poate scrie scenarii în care actorul principal este singur și uitat de lume. De fapt, atât timp cât inima ta este vie…cineva este lângă tine. Nu contează unde este mama ta, doar vreau să te anunț că ea întotdeauna te veghează. Cum? Doar ea știe cum te păstrează în inima și in mintea ei. Întreab-o pe mama ta cum te poartă în fiecare zi prin gândurile și amintirile ei și vei rămâne uimit, suflet frumos. Amintirea unei mame este cea mai pură memorie pe care ai vrea să o păstrezi zilnic în inima ta. Care este cea mai frumoasă amintire cu mama ta, suflet frumos?

Când spun mamă, mulțumesc lui Dumnezeu că sunt aici. Prin tine dragă mamă am făcut primul pas spre această extraordinară lume. Îți mulțumesc că ești aici. Necondiționat. În cel mai autentic mod. Îți mulțumesc pentru fiecare cuvânt rostit atunci când lumea mea era prea mică. Tu faci totul să fie mare în inima ta. Pentru tine totul este posibil și lupți ca o leoaică pentru copiii tăi. Pentru tine totul are un sens și m-ai învățat să lupt pentru ceea ce merit. Nimic nu este prea mic sau prea puțin pentru tine. Când știi ceva, mergi prin apă și prin foc pentru ceea ce îți aparține. Cum să nu te ascult? Cum să nu zic da sfaturilor tale? Cum să mă opresc în a te iubi din ce în ce mai mult? Iubirea nu se măsoară în cuvinte. Iubirea se manifestă prin conexiunea dintre cele două inimi care bat din ce în ce mai puternic pe zi ce trece. Tu ești ghidul meu prin lumea asta mare și îți mulțumesc că mi-ai fost alături la bine și la greu. Meriți tot respectul și iubirea mea. Cum să îți spun mai des că Te Iubesc dragă mamă?

Când spun mamă, îmi cântă sufletul de veselie. Fiecare zi se înfrumusețează când te sun și îți aud vocea. Doar inima mea știe ce simt atunci când te văd…când te aud și cât de tare doare distanța dintre noi. O lume întreagă văd în ochii tăi.  Simt cum mă topesc când mă privești cu acei ochi plini de blândețe și iubire necondiționată. Fiecare cuvânt pe care îl rostești, îl sorb pe de-a întregul. Este fascinant cum iubirea are glasul tău. Dragă mamă, tu faci cerul să se lumineze și soarele să fie mereu în sufletul meu. Oare știi ce bine este când vocea ta îmi vorbește? 

Când spun mamă, mă gândesc la tot. Pentru că mama este cea mai importantă ființă din viața mea. Mama este cel mai sensibil cuvânt și cel mai frumos dar de la Dumnezeu. Îngerul ce îmi luminează calea este lângă mine mereu. Iubirea pură este aici în ochii ei, în brațele ei, în cuvintele ei care emană blândețe și devotament, în tot ceea ce face și se exprimă prin ființa ei. Când spui mamă, la ce te gândești suflet frumos?

Fiecare zi este mai frumoasă când spun Te Iubesc, mamă.

Cu multă iubire, Mihaela Rîbu.


CONTINUE READING...
 1. Appreciation to my father who told me about this web site,
  this webpage is really awesome.

  P.S. If you have a minute, would love your feedback on my new website
  re-design. You can find it by searching for «royal cbd»
  — no sweat if you can’t.

  Keep up the good work!

  May 21, 2020

 2. Awesome write-up. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I will be a regular visitor for a really long time.

  October 14, 2020

 3. I don’t know whether it’s just me or if everyone else encountering issues
  wikth your blog. It appears as though somee of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else ploease comment
  and let me know iff this is happening to them as well?
  Thiss could be a issue wiith my weeb browser because I’ve had thijs happen before.
  Thanks
  https://clients1.google.sk/url?q=https://bestwwwkratom.com
  Quincy
  Lanny https://clients1.google.co.mz/url?q=https://bestwwwkratom.com

  March 3, 2021

 4. You, my buddy, ROCK! I discovered precisely the data I previously looked all over and essentially couldn’t discover it. What an ideal site.

  April 26, 2021

 5. Hurrah! At last I got a blog from where Ibe capable of really get useful information concerning my study and knowledge.

  April 29, 2021

 6. I would like to thank you for the efforts you’ve put
  in penning this website. I’m hoping to view the same high-grade blog posts from you later on as well.
  In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal blog now
  😉

  my website;

  July 19, 2021

 7. You, my buddy, ROCK! I discovered precisely the data I previously looked all over and essentially couldn’t discover it. What an ideal site.

  July 24, 2021

Your email address will not be published. Required fields are marked *