close

Frumusetea inimii.

Fiecare suflet este frumos. Dacă nimeni nu îți spune cât ești de frumos, nu înseamnă că  nu ești frumos.

Orice oglindă în care se reflectă chipul tău, îți va arăta ceea ce te reprezintă. Corpul tău. Un corp al cărui stăpân ești în această viață. Frumusețea acestui templu denotă ceea ce faci pentru tine atunci când nu te vede nimeni.

Ce anume te face pe tine atât de frumos?

Modul în care vorbești, te face mai apreciat de cei care te ascultă și exprimă personalitatea ta. O persoană cu un temperament vulcanic va vorbi tare, zgomotos să atragă atenția asupra sa și își va expune gândurile deschis și fără inhibiții. O persoană cu un temperament melancolic va vorbi numai dacă va fi întrebat, va răspunde închis și strict la subiect fără să lase loc de interpretări. Întrebarea este: Care este cel mai frumos lucru pe care ți l-ai declarat cu sinceritate?

Modul în care privești, schimbă perspectiva asupra vieții. Prin ce lentile te privești acum? Ce admiri la tine, însuți? Când te privești profund, ce simți? Ce trăiri trezești în tine? Ochiul este magia sufletului. Cum privești, așa te descoperi. O variantă mai bună a ta se manifestă printr-o perspectivă deschisă a ochiului, a minții și transformă întunericul în lumină. O minte bolnavă vede tot ce este mai rău în această lume. O minte sănătoasă are o strălucire în privire ca și cum răsare soarele în ochii săi. Ceea ce vezi îți influențează ceea ce alegi să experimentezi. Alege frumusețea, are un farmec care nu se poate egala cu nimic pe lumea aceasta.

Modul în care zâmbești, îți reflectă starea. Ce anume te-a făcut să zâmbești din toată inima astăzi? Zâmbești des sau doar la glume bune? Zâmbetul este cartea de vizită a sufletului tău frumos. Când zâmbim, fața se luminează și cerul se înseninează. Ador să mă plimb și să observ fețe fericite și pline de entuziasm. Emană căldură, generozitate și lumină și îmi place să admir ceea ce este frumos.

Modul în care mâncăm semnifică frumusețea și aprecierea noastră față de ceea ce avem ți cum ne arătăm recunoștința. De aceea, o familie fericită este aceea care mulțumește înainte de a lua masa și după masă. Un lucru atât de simplu este atât de special, pe cât și la fel de frumos. Cum îți arăți recunoștința meselor de azi? Ce alimente te-au hrănit în această zi cu bunătatea și frumusețea lor? Majoritatea bucătarilor recunoscuți în lumea întreagă recomandă mese cât mai colorate pentru o viață cât mai colorată și plină de energie pozitivă.

Modul în care îți petreci timpul spune foarte multe despre tine. Petreci timp de calitate cu tine însuți sau nu dai importanță acestui aspect din viața ta? Cum poți descrie cele mai frumoase momente petrecute cu tine, însuți? Cum te încarci cu energia vieții depinde doar de tine. Tu ești propriul tău stăpân. Ce simți când timpul trece și totuși tu rămâi în loc? Trece pentru că nu îi apreciem frumusețea și importanța sau pur și simplu nefăcând nimic. Timpul poate fi cel mai bun prieten al tău. Cum? Doar ascultând inima cum bate în același timp cu acele de ceasornic. În acel moment, inima va bate puternic și te va ghida spre ceea ce îți face plăcere cel mai mult. Vei începe să desenezi ceea ce te-a impresionat în aceste zile când ai vizitat grădina botanică și vei vedea cum frumusețea răsare dintr-un creion și o foaie de hârtie. Vei începe să dansezi pe prima melodie când ai pornit Youtube-ul. Pașii tăi în ritm de latino vor face corpul să vibreze de extaz și să te înalțe în al nouălea cer până numai poți să respiri. Chiar dacă nu poți respira, nu te oprești. Începe să devină palpitant și din ce în ce mai frumos ceea ce ai descoperit datorită timpului de calitate oferit ție, însuți. Frumusețea acestui moment constă în a descoperi ceea ce iubești în tot ceea ce te înconjoară.

Cu multă iubire, Mihaela Rîbu.


  1. I was more than happy to seek out this web-site.I needed to thanks to your time for this excellent read!! I positively enjoying each little bit of it and I have you bookmarked to check out new stuff you blog post.

    May 30, 2020

  2. Awesome write-up. I am a normal visitor of your site and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a really long time.

    June 1, 2020

  3. Thank you for some other informative web site. The place else could I get that type of info written in such an ideal means? I have a mission that I’m simply now operating on, and I’ve been at the look out for such info.

    June 2, 2020

Your email address will not be published. Required fields are marked *