close

About me

Bine ai venit  în lumea mea, suflet frumos. Sunt Mihaela, un om pur și simplu.  

Aici mă simt cel mai bine, scriind. Ador să cunosc suflete, să socializez și să împart tot ce am mai bun și mai frumos.

Așadar te invit în micul meu univers să explorezi fel și fel de subiecte. Unele îți vor fi pe placul tău, unele te vor intriga și unele te vor provoca să vezi dincolo de perspectiva ta.

Îmi place să ascult muzică în timp ce scriu și prefer jazzul. Uneori ascult Andre Rieu care îmi încântă inima și mi se face pielea de găină.

Ador să dansez pe ritmuri latino, să simt viața prin vene și să-mi mișc trupul pe acorduri ce trezesc pasiunea, entuziasmul și tot ce este mai bun din mine.

Ador să mă trezesc pe melodii cu mesaje ce îmi motivează fiecare minut al dimineții. De la iubire exprimată în versuri pe folk până la mesaje motivaționale ca cele de la Sia Never give up și Unstoppable…totul depinde de starea de moment.

În schimb, nu suport minciuna, rolul de victimă, ura, aroganța, nedreptatea și invidia.

Nu am nevoie de cuvinte care mă încălzesc. Dacă nu ai ceva frumos să spui, mai bine taci.

Nu am nevoie de dragoste care expiră. Iubirea este un dar divin, de care am devenit conștientă de mic copil.

Nu acord prea multă importanță lucrurilor negative care mi se întâmplă și întotdeauna mă concentrez pe lucrurile pozitive zâmbind și bucurându-mă de ceea ce mă înconjoară.

De la fiecare om pe care l-am întâlnit, am învățat ceva. Fiecare om are un dar pentru cineva. Călătorind am întâlnit oameni-îngeri care m-au îndrumat să-mi urmez inima și să fac ceea ce simt.

Fiecare călătorie m-a adus mai aproape de mine, însămi. Am rătăcit mult prin lume ca să mă regăsesc și să mă descoper în cel mai frumos mod posibil. Am ales să trăiesc în prezent pentru că trecutul este o amintire. Aleg să mă bucur de fiecare zi așa cum este fără așteptări și fără condiții.

Fiecare zi este o nouă oportunitate de a spune DA vieții. Viața m-a adus mai aproape de ceea ce iubesc cel mai mult, de ceea ce ador să fac în fiecare minut, de ceea ce sunt menită să ofer celor din jurul meu și de ceea ce inima mea simte atunci când visurile prind contur.

Fiecare moment este despre ceilalți. Cum pot să-i ajut și cum pot să le adaug valoare în ceea ce ei întreprind?mă întreb deseori. Comunicând aflu ceea ce o persoană are nevoie. Cele mai multe persoane au nevoie de cineva care doar să fie acolo, lângă ele atunci când ceva se întâmplă. Să vorbească și doar să fie ascultate. Este atât de simplu și totuși nu avem timp. Timpul este cel mai mare obstacol în prezent.

Familia este locul unde ceea ce am învățat, se reflectă. Aici învăț zi de zi cum să-mi servesc aproapele, cum să iubesc din ce în ce mai mult și cum fiecare minut contează când ești în preajma lor. Familia este locul unde Dumnezeu a sădit iubire divină. Norocul a fost de partea mea făcându-mă parte dintr-o familie numeroasă și unde sufletele frumoase ies la lumină și îmi înconjoară inima cu iubirea lor.

COMMENTS ARE OFF THIS POST