close

Junior Publisher

Bună să-ți fie ziua, suflet frumos.

Dragă cititorule, numele meu este Mihaela, un nume care este de origine evreiască și semnifică ,,Cea care se aseamănă cu Dumnezeu”.

În sfârșit mi-am făcut curajul să postez ceea ce scriu de mai mult de 10 ani. Sunt un om simplu care și-a descoperit vocația de la o vârstă fragedă și care a muncit zi de zi, an de an ca în acest moment să scriu fără oprire. Talentul fără muncă nu ajunge la nivel de artă.

Îmi place să meditez când un lucru mi se arată în fața ochilor, ador să privesc dincolo de persoana care îmi vorbește și ador să pun întrebări care trezesc spiritul curiozității mele și astfel să cunosc din ce în ce mai bine ce mă înconjoară. Fiecare detaliu face diferența și ador să cunosc simbolistica fiecarui gest, fiecărei îmbrățișări și a fiecărui cuvânt  care mi se adresează direct sau indirect. Limbajul non-verbal m-a fascinat de mic copil și astfel deschid cu fascinație orice carte care descrie pe larg aceste detalii.

De mic copil am scris jurnale pe diverse teme: de la surori la părinți, de la mâncare la ceea ce nu îmi place, de la ceea ce am citit și notam citatele care mă provocau să văd dintr-o perpectivă diferită față de a mea. Fiecare pagină m-a adus mai aproape de ceea ce reprezintă cu adevărat Mihaela. Cu fiecare cuvânt mai mult așternut pe hârtie, am descoperit o nouă Ea.

Cealaltă Ea a apărut când am parcurs drumul străinătății unde obstacolele m-au încurajat să mă ridic din nou și din nou. Fiecare pas prin necunoscut m-a învățat o lecție, o valoare care îmbinate armonios au format caracterul de azi.

În continuare, vă învit să deschideți fiecare filă a vieții mele văzând blogul și să urmăriți evoluția mea care va apărea în cartea ce va fi publicată în următoarele luni.

Cu multă iubire, Mihaela Rîbu

COMMENTS ARE OFF THIS POST