close

A fi impecabil in Iubire!

,,Sinceritatea este arma oamenilor puternici si care se iubesc.”

A fi impecabil în iubire începe cu sinceritatea față de tine însuți, în gândire, cuvinte și acțiuni. Nu poți oferi ceva ce nu ai.

Sinceritatea în zilele noastre necesită curaj, putere și înțelepciune. Cum multe persoane se tem să spună adevărul, cu atât mai multe minciuni se spun și o viață dublă duce la frustrare, mânie, teamă, dezamăgire. A purta o mască este la modă, dacă te expui…te cred superficial.

Te poți minți, dar sufletul-NU- pe acesta nu-l poți minți. Minciuna îți arată căi greșite, nefericirea și neîmplinirea pot fi induse ușor.

Iubirea nu este în sufletul păcătos care nu știe ce vrea. Iubirea necondiționată se exprimă prin sinceritate, inocență și te apropie de Sinele tău.

Oare poți să crezi că poți iubi mințind? Nu, aceasta nu este nici măcar îndrăgostire, e atracție fizică și durează aproximativ 3 luni. Un bărbat tocmai terminase o relație eșuată și își căuta femeia potrivită. La puțin timp a întâlnit o femeie și i-a spus diferite minciuni ca s-o cucerească și să locuiască cu el. Ea observase că nimic din ce el îi spusese nu era adevărat. Era șocată și în același timp conștientă că nu putea să-l schimbe, doar să-l accepte. L-a acceptat timp de 5 luni cu prețul singurătății în doi.

Totul iese la suprafață. Nu poți să te prefaci la nesfârșit. Iubirea adevărată nu grăbește lucrurile, totul curge de la sine. Adevărul în viața de zi cu zi nu este atât de promovat ca valorile false. Dacă îți dorești ceva și doar cu sufletul poți simți, necesită muncă, bariere doborâte, principii sănătoase, perseverență, dăruire și să pui multă iubire în tot ceea ce faci și ceea ce ești ca persoană.

Pentru a iubi sincer, mai întâi să fii sincer cu tine, însuți. Când iubești autentic, este nevoie de conștiență și practică. Iubind Conștient Acum!

Să te iubești pe tine, mai întâi și apoi să iubești lumea, familia, prietenii. Cea mai lungă relație de iubire este cu tine, însuți. Nimic nu valorează mai mult decât un gest de iubire sincer, o faptă facută din suflet și o vorbă caldă spusă la timpul ei.

Când nu te iubești, poți iubi sincer? Nu, în nici un caz. Poți simți sentimente amestecate și te vei rătăci printre gânduri.

Cu multă iubire, Mihaela Rîbu


Your email address will not be published. Required fields are marked *