close

Prefer sa spun DA azi.

Ador să mă trezesc dimineața cu soarele bătând în fereastră și să ma binecuvânteze cu lumina sa necondiționată. De multe ori m-am întrebat: Cum ar fi fost dacă nu era soare? Cum ar fi fost să ne refuzăm aceste plăceri simple ca privitul la soare și savurând cafeaua uitându-ne în jurul nostru cum luminează tot ce cuprinde? Cum ar fi fost dacă nu spuneam DA vieții?

Prefer să spun DA soarelui care mă binecuvântează cu a sa lumină infinită. Când mă trezește luminând toată camera, sar din pat și încep a dansa de bucurie. Ce minune de viață când totul prinde culoare în jurul meu. Pur și simplu…o nouă atitudine prinde aripi și radiez ceea ce simt. Pur și simplu…soarele face diferența.

Prefer să spun DA noului și vechiul să îl las trecutului. Prezentul mă provoacă la noi alegeri și la noi oameni ce îmi fac viața din ce în ce mai frumoasă. Credeam că e greu să o iau de la capăt. Acum știu că cel mai ușor lucru este să spun DA noilor provocări. Să mă las dusă de val în această călătorie a vieții și cu încredere în propriile forțe să merg mai departe construind visul cel mare.

Prefer să spun DA necunoscutului și să las tot ceea ce cunosc pentru a cunoaște ceea ce nu cunosc. Necunoscutul provoacă inima mea și bate atât de puternic când descoperă ceea ce îi place acolo unde nici nu se așteptase. Cum să nu o ascult? Când tace, stiu că sunt în zona mea de confort. O provoc și îmi răspunde căutând ceea ce mă face să respir din nou un aer proaspăt.

Prefer să spun DA plimbărilor în aer liber. În natură unde mă relaxez complet…minte-trup-suflet. Plimbările sub cerul înstelat, cu barca și desigur…priveliștea răsăritului și a apusului ce mă fac să mă trezesc dis-de-dimineață cu entuziasm. Plimbările pe munte care mă captivează total. La urcare ești cea de azi. La coborâre ești cea de mâine. Te schimbă. Nimic nu rămâne la fel după o experiență pe munte și oricând spun DA acestei plăceri.

Prefer să spun DA frumosului din artă, muzică, cărți și fotografii ce mă inspiră să fiu mai frumoasă pe zi ce trece. Frumusețea interioară niciodată nu se va pierde. Ceea ce ai în interior, radiază în exterior. Îmi place să mă hrănesc cu frumosul vieții și să fac fiecare zi să conteze. Dacă ochii mei ar putea vorbi, aș putea exprima această frumusețe în cuvinte. Câteodată mă bâlbăi, câteodată murmur câteva cuvinte și de cele mai multe ori reușesc să surprind prin câteva cuvinte și totuși nu este de ajuns. Lumea are nevoie de suflete frumoase și vii care să trezească frumosul din orice. Spune da frumosului din arta. Te vei minuna și vei vedea lumea prin ochii optimismului și a culorilor vii.

Prefer să spun DA dezvoltării personale. De când am luat prima carte în mână și până acum am descoperit multe lumi prin intermediul lor. Lumea mea este prea mică într-o lume atât de mare. Citind am descoperit lumea dezvoltării personale. Cărțile au puterea de a te provoca să te schimbi, dacă ești deschis și practici ceea ce citești. Limitele pe care ți le impui singur, sunt doar câteva bariere ale minții pe care le descoperi prin intermediul mentorilor. Spune da cititului și dacă dorești recomandare de carte, scrie-mi. Sharing is loving.

Prefer să spun DA bogăției sufletești. Atâția oameni, atâtea lumi spunea cineva…nu i-am reținut numele. 🙂 Valorile formează caracterul de azi și ceea ce hrănești este ceea ce te reprezintă. Alege înțelept orice vei alege să trăiești. Este mult mai ușor să previi un dezastru, decât să

Prefer să spun DA deschiderii inimii. O inimă inchisă duce la conflicte la muncă, în familie, la războaie peste tot în lume. Uită tot ce știi și reîmprospătează-ți memoria.

Spune-mi suflet frumos, ce te face să spui DA? Părerea ta contează. Aștept comentariile tale și să creștem împreună într-o lume mai bună.

Cu multa iubire, Mihaela Ribu.


Your email address will not be published. Required fields are marked *