close

Universul te invita sa spui Da!

Viata este o minune. Mulți spun că ar fi o călătorie, pentru multe persoane ar fi un joc și experimentează tot ce este nou și mai este o categorie de oameni care crede că viața înseamnă suferință. Putem nega lumina și ne izolăm în întuneric.

Pentru ca nu ai cunoscut iubirea, o negi.
Pentru ca nu simti energia pozitiva, negi pe cei ce o simt.
Pentru ca nu ai atins inima cuiva cu caldura si zambete, negi pe cei ce au facut asta.
De ce, suflet frumos? Mai bine ti-ai da voie sa fii si sa simti, decat sa negi tot ce e in jurul tau.
Ti-ai face un mare bine. Viata ta se transforma cand spui DA.

Am invatat sa spun DA de la o varsta frageda. Nu stiam ce efect va avea in timp acest cuvant scurt care in acelasi timp este magic. Pot sa spun ca mi-a schimbat viata in cel mai frumos posibil. Cand toata lumea spunea NU, eu saream in sus de bucurie zicand DA vietii. Viata este o frumoasa calatorie, iubeste-o si vei vedea frumusetea ei.

Spun DA vietii. Pe cat de frumoasa e, pe atat de fascinanta e. Acum esti sus, acum esti jos ca mai apoi sa inveti sa mergi peste tot ca sa intelegi tot. Tot ceea ce negi se transforma in DA, inteleg.

Spun DA lui Dumnezeu. Tot timpul traiesc sub protectia lui divina. Exista si se manifesta prin mine lasandu-mi liberul arbitru. El ma ghideaza cu curaj, putere si intelepciune sa fac tot ce e mai bine si mai frumos in aceasta experienta aici.

Spun DA bogatiei sufletesti. Inima mea bate puternic cand observ oameni frumosi la interior si exterior. Oamenii sunt dovada vie ca Dumnezeu ne-a dat ingeri printre noi. Valorile cele mai frumoase se observa in persoanele cu care ne inconjuram. Cand devenim constienti de ceea ce exista in interiorul nostru, putem observa aceleasi valori in exterior, in oamenii pe care ii iubim, pe care ii respectam si cu care comunicam zi de zi.

Spun DA dezvoltarii personale. De mic copil am invatat sa citesc si tot ce citeau majoritatea copiilor eu am absorbit in cativa ani. De aceea ramanand fara carti pentru copii, mi-am bagat nasul in cartile mamei. Clar nu erau pentru mine: prea mult romantism pentru un copil de 10 ani. 🙂 Nu neg ca imi placea sa ma joc cu imaginatia gandindu-ma cum ar fi sa simt fiorii primei intalniri. Oare asta aveam eu nevoie la acea varsta? ma intrebam eu. Astfel ghidata de mama mea vazand ca imi place sa citesc, am descoperit autorii ce mi-au schimbat viata si cartile ce mi-au dat lumea peste cap. La propriu m-au dat peste cap. Cartile vor reveni intr-un alt articol daca doresti sa vezi mai mult. Daca nu ai rabdare, imi poti scrie pe facebook. 🙂 Autorii ce m-au ajutat sa-mi descoper calea sunt contemporani cu noi si ma bucur sa traiesc in aceeasi epoca cu ei.

Spun DA dezvoltarii spirituale. Dezvoltandu-ma personal am pornit si pe caile dezvoltarii spirituale. Negresit una fara cealalta este ca un peste pe uscat. Traiesti si totusi apar intrebarile existentiale: Cine sunt eu? De ce sunt aici? Ce scop am aici? Cate intrebari de acest gen au aparut in mintea ta, suflet frumos? S-au oprit sau au continuat sa apara? Pentru o discutie mai pe larg despre astfel de intrebari, imi poti scrie si vei vedea ca totul are un raspuns. Totul are o solutie cand stii cine esti. Claritatea aduce abundenta in viata ta.

Te provoc sa spui DA universului, suflet frumos si sa vizionezi cele-mai-bune-filme-de-vazut-in-2018.   Merita vazut Yes Man si de pus in practica. Pentru mai multe provocari voi fi aici. 🙂

Cu multa iubire, Mihaela Ribu.


 1. Diana Burtic

  Uimitor articolul ♥️

  July 14, 2018

  • Ribu Mihaela

   Multumesc draga mea! :* :*

   July 26, 2018

Your email address will not be published. Required fields are marked *